Gör som kändisarna

Jultröjor

Jultröjor är en av de hetaste trenderna just nu, även om de länge funnits i både USA och Storbritannien. Detta är plagget som verkligen illustrerar det svenska ordet ”fulsnygg” då hela poängen med jultröjan är att den skall var grann och dekorativ med färger, mönster och dekorationer samtidigt som den obligatoriskt måste vara rätt så ful. Vi talar alltså inte om snygga designer, vackra bokstäver och stilfullt avbildade tomtar och änglar utan klatschiga tryck och lite klumpigt skrivna texter som ”Nu e det jul igen” och ”Jesus’ bday”. Det finns en myriad av modeller och vill du hitta massor av exempel och möjligheter att köpa egna jultröjor kan du göra det här med stor behållning. Bara att titta på de många modellerna är ett riktigt nöje i sig!

Kändisar och deras jultröjor

Många kändisar har sedan länge hakat på trenden med de fulsnygga jultröjorna och drar sig inte för att posera i de fantasifulla och ofta mycket roliga kreationerna. David Beckham, till exempel, är ett stort Game of Thrones fan och valde därför en tröja dekorerad med en av huvudkaraktärerna Jon Snow och frasen ”Let it Snow”, en ordlek som kombinerar den berömda låten med rollfiguren.

En annan berömd person som gillar sina jultröjor är skådespelerskan Mila Kunis som valde ett tomtemotiv där massor av jultomtar radats upp i gammaldags datorgrafik som Arcade klassikern Space Invaders.

Även Mörkrets Prins, Ozzy Osbourne, poserar glatt med sin jultröja och vad passar bättre som tema än Gremlins som hänger i julgranen som fladdermöss? Sångarna och låtskrivarna John Mayor och Gwen Stefani har också hakat på trenden men i deras fall är det retro-jultröjor som gäller som helt enkelt är jättefula och därmed så fantastiskt rätt! Snopp Dogg har naturligtvis valt en snögubbe som röker som sitt tröjmotiv. Meghan Trainor och Beyonce har valt att istället för att klä sig i jultröjor klä sig i hela jul-outfits där de är totalt dekorerade som julgranar, med girlander och kulor och allt.

En kändis som tagit fenomenet med jultröjor ett steg ännu längre är komikern och skådespelerskan Whoopie Goldberg som nuförtiden till och med designar egna alster. Tröjorna är självklart jättefula och en av hennes stoltaste kreationer består av renar som iförda pinup klänningar dansar cancan. Priset för absolut fulaste jultröjan får dock actionskådisen Matt Damon, vars tomtevariationer i ett 3D mönster är en absolut mästerverk när det kommer till detta underbara mode!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *