I nöd och lust

Power Hours

Det finns en uppfattning i dagens samhälle om att män inte drabbas av nedsatt sexlust. Att män är oändligt intresserade av sexuella relationer medan kvinnor är mer måttligt intresserade. Detta är helt och hållet en myt och en grov förenkling som båda könen lider av. Alla människor oavsett kön har en komplex relation till sin egen sexualitet. Många faktorer spelar in.

Det är ju så väldigt mycket som ska till för att allting ska kännas rätt, oavsett om man är man eller kvinna. Hela livspusslet ska hållas ihop, med allt vad det innebär. Jobbet som ska skötas, bilen som ska repareras, takpannorna som måste läggas om. Gräsmattan ska klippas, barnen ska hämtas på förskolan och semestern ska planeras. Man ligger vaken sent om natten och hjärnan går på högvarv i ett försök att lösa alla problem och planera inför alla olika scenarier och eventualiteter. Problem som bara blir fler och fler ju fler man löser.

Det är inte konstigt att det kan vara svårt att hinna med sig själv och sina nära och kära mitt i allting. Det är så oerhört svårt att verkligen hinna finnas där för alla, nära till hands och redo att mötas, på riktigt. Öga mot öga och kropp mot kropp. Man vill så gärna men det fungerar inte. Man finner ingen ro. Man har ingen lust, helt enkelt. Man vill bara försöka få lite sömn så att man ska orka med morgondagen. Det sista man är intresserad av är intimitet. Stressen av att vara ointresserad gör en ännu mer stressad, vilket ironiskt nog minskar ens lust ännu mer.

Man kanske försöker med olika tekniker och typer av träning. Man gör yoga för att vara mer närvarande och flexibel. Man testar mindfulness. Antagligen gör det ingen större skillnad, eller kanske en marginell sådan, men som inte är tillräcklig. Kanske är det då dags att testa något mer. Till exempel ett kosttillskott, såsom Power Hours vilket kan öka ens lust avsevärt. Det har hjälpt människan förr. Det är verkligen inget nytt påfund.

Genom historien har människan ofta använt sig av olika afrodisiaka. Men till skillnad från förr har vi nu framställt mer avancerade preparat. Komplexa kosttillskott för komplicerade livsförhållanden, moderna tider och svårlösta problem. Testa och se. Snart kan du vara och förbli den lustfyllde man du minns dig själv som och ha energi så det räcker och blir över, både i och utanför hemmet.

postade i Liv

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *