Sexgungor – Hur, Var, Vilken, Varför?

Sexgunga

Att investera i en sexgunga kan vara precis ditt sexliv behöver för att komma till nästa nivå. Oavsett om ert sexliv har blivit rutinmässigt och behöver en boost eller om ni bara letar efter ny inspiration så kommer en sexgunga att ge er precis den spänningen som ni behöver! Många som tänker på sexgungor tänker på BDSM, men det är inte hela sanningen. En sexgunga kan krydda vilket sexliv som helst vare sig ni gillar BDSM eller inte. Här nedan får du lite tips och tricks till hur du använder en sexgunga på bästa sätt.

Vilken sort passar mig?

Det finns några olika sorters sexgungor. Vad som passar just dig har kanske mest med hur ditt hem ser ut! Det finns två gungor som är mer populära än de andra. Den ena gungan hängs upp i taket och den andra monteras i en dörr. Om du väljer en som monteras i taket kommer du att behöva en stark takbjälke och en ordentlig ögla. Om du har mycket plats över kan du även köpa en ställning till dessa sexgungor. Sexgungan till dörren tar mindre plats och kräver inga permanenta hål eller öglor i taket. Du hänger den helt enkelt över en dörr!

Säkerhet

Som det står i avsnittet ovan så gäller det att ha en stark bjälke i taket och en ordentlig ögla. Du vill inte riskera att gungan faller ner mitt i akten så att ni skadar er. Kom ihåg att läsa de medföljande instruktionerna ordentligt så att ni inte behöver göra en “walk of shame” till akutmottagningen. Utöver den praktiska säkerheten så är det en bra idé att börja försiktigt med gungan. De första gångerna ni använder den bör ni hålla fastspännandet till ett minimum så att ni har möjlighet för att ta er ur situationen om någonting går fel. När ni vant er med gungan kan ni spänna fast varandra mer och börja experimentera. Det kan också vara bra att i förväg bestämma ett “safe word” så att ni kan kommunicera till varandra när någonting inte känns bra eller ni vill att akten ska avbrytas.

Hur använder man en sexgunga?

Anledningen till att köpa en sexgunga är att skapa några helt nya möjligheter för sex! Du väljer själv om det är du eller din partner som ska sitta i gungan. Ska personen vara vänd mot dig eller ifrån dig? Ska hen vara upprätt eller upp och ner? (Okej, den ställningen kanske är lite extrem). Ska ni ha vanligt penetrerande sex eller ska ni ha oralsex? Alla ställningar som ni vanligtvis använder i sängen kan ni överföra till sexgungan – men vi lovar att de kommer att vara mycket sexigare när en av er hänger från taket. Om ni har möjlighet för det kan ni sätta upp sexgungan över sängen – det skapar några helt unika möjligheter! Är du övertalad? Köp din sexgunga på winkwink.se.

Ha så kul och kom ihåg att vara säkra!

postade i Liv

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *