Spela Gnome Wood Online

Gnome Wood

Gnome Wood är en slot med ett magiskt och sagolikt tema som låter dig spendera en stund i en förtrollad skog. Utvecklaren Rabcat har med denna slot visat att de har ett välutvecklat sinne för hur man konstruerar ett spel som håller ihop sett både till tema och rent spelmässigt.

Rabcat är en ganska ny aktör på marknaden för spelleverantörer men har på kort tid visat att de är en kraft att räkna med. Det har de gjort genom att prestera spellösningar som lyckats vara innovativa samtidigt som de har respekt för slotsspelens klassiska arv. Deras mest populära spel hittills har uppmärksammats av både nybörjare och proffs och går under namnet Castle Builder 2.

Gnome Wood online imponerar med sin design. Som backdrop möts du av en magisk skog fylld av träd, statyer och svampar. Hjulen pryds av symboler som inkluderar runor, lanternor, blommor, böcker, grytor och magiska väsen – varav ett är en vätte. Få fem vättar i rad och du kommer kamma hem en vinst på 10 gånger din totala insats. På det hela taget ett gulligt och fantasieggande tema som ligger i linje med många av de slotsspel som är mycket populära nuförtiden. Tekniskt är det ett okomplicerat spel som låter spelglädjen infinna sig utan att du behöver hålla koll på massor av detaljer. Det är i grund och botten en spelautomat som har fem rader och 25 vinstlinjer.

Gnome Wood online har precis som merparten av slots ett motiv som fungerar som ”Wild”. En Wild fungerar på samma sätt som jokermotivet gör i en kortlek, med andra ord kan det fungera som och ersätta alla andra symboler. Om du får flera Wilds i en vinstlinje så får du tillgång till ett bonusläge som ger dig chansen att öka dina vinster ytterligare. I Casinospelet Gnome Wood online kallas bonusläget för ”the Wandering Wild” och låter dig snurra om hjulen ända tills du blivit av med alla Wilds som var med i den ursprungliga vinstlinjen. Det behöver knappast sägas, men konstanta re-spins ger förstås chansen att håva in ganska stora pengar. Om du har tur.

Spendera en sysslolös kväll i sällskap med magiska väsen i en förtrollad skog – samtidigt som du har chansen att spela hem lite pengar. Rabcat har i detta spel skapat en upplevelse som på en och samma gång lyckas vara engagerande och avslappnande (mycket tack vare ett välljudande soundtrack). Varför inte testa Gnome Wood online redan ikväll?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *