Utnyttja en bonuskod hos PAF

Gnome Wood

PAF är ett åländskt spelbolag som verkligen förstår sig på de nordiska spelarna. De har satt ihop ett svårslaget utbud som har någonting för alla. Att utnyttja deras bonuskoder är det perfekta sättet att öka på sitt spelsaldo. Chansen finns att prova på fler spel, eller varför inte prova att spela med högre insatser om man känner att turen är på ens sida för dagen?

Att öppna ett konto

PAF har ett enkelt och tydligt system som tillåter en ny kund att blixtsnabbt komma igång med spelandet. Allt sker stegvis med glasklara instruktioner. Först fyller man i alla sina personuppgifter. Tänk på att alltid lämna korrekta uppgifter. Om man i framtiden ska göra ett uttag kommer de precis som andra spelbolag i branschen antagligen kräva någon form av verifiering. I övrigt kan man känna sig trygg, eftersom spelbolaget använder kryptering för att se till att all känslig information är säker från obehöriga. Glöm dock inte att välja ett genomtänkt lösenord. Man bör inte välja ett namn eller något som kan kopplas till en själv som person, utan gärna helt slumpmässiga kombinationer av bokstäver, symboler och siffror.

Sist men inte minst har man möjlighet att fylla i en PAF bonuskod i samband med registreringen. Missa inte den chansen. Man klickar i att man har en bonuskod att fylla i och därefter bör man se till att den fylls i korrekt. För att vara på den säkra sidan är det smart att kopiera bonuskoden och klistra in den direkt i rutan. Sedan är det bara att köra igång med spelandet.

Vilka bonusar går att få?

Det finns några olika alternativ beroende på vilken bonuskod som används, men hos PAF handlar det om freebets, freespins och insättningsbonusar. Ett freebet är ett gratisspel i sektionen för betting. Om ett freebet till exempel är på 50 kr går det att lägga ett spel till det värdet på valfritt spelobjekt och sedan behålla eventuella vinster. För tillfället finns en glödhet bonuskod för sport som ger 4 stycken freebets till ett värde av 200 kr.

Freespins är gratisspel i PAFs casino. De tilldelas ofta på ett särskilt spel, till exempel någon av NetEnts spelautomater som Starburst. Om man ser till att öppna rätt spel så väntar freespins på en där. Insättningsbonusar innebär att man får en procentuell bonus på sin insättning. Som ny spelare går det att få en rejäl insättningsbonus på 100%.

Att tänka på när man utnyttjar bonuskoder är att alltid läsa igenom bonusvillkoren. Där ges information om vad som gäller för omsättningen, samt om det finns någon tidsbegränsning. Väntar man för länge med att omsätta bonuspengar kan de i värsta fall gå förlorade.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *